vineri, 18 septembrie 2015

Model plan de afaceri spalatorie auto

Curațare geometrie variabila turbo turbina Audi -partea a treia. Geometrie blocata bmw 320d. Problema bmw egeometrie turbo blocată sau actuator? Pwv polo don t open,wv portiera blocata, wv usa blocata,wv nu se deschide,wv usa blocata, Adrian bogdansecurity 7. TURBINAGOLF Salutare masinisti! Turbina este blocata acum.


Si la mine nu prea e variabila treaba cu limp. Tipul a suflat acolo intr-un furtunas si a zis ca e geometria blocata , . Pierderea de putere (fara fum) – in acest caz poate fi vorba de turbosuflanta numai daca aceasta are geometria variabila blocata. Primele simptome care ne avertizează ca este posibil sa avem o turbină defectă, sunt:. Reconditionarea unei turbine , cu mai ieftina decat una noua.


Am urmarit acest forum si am vazut ca sunt si citva baieti care mai stiu cite ceva. Daca primeste vacum atunci problema este sau in acuatorul (supapa de vacum) turbosuflantei sau este blocata geometria variabila. In cazul in care acuatorul . Cum iti dai seama ca turbina este defecta. Daca ati eliminat alte cauze, valva N7 furtune sparte, etc, ramane posibilitatea ca VNT sau geometria variabila a turbinei sa functioneze . De-a lungul lunilor, pe turbina apar multe depuneri, care in timp.


Curatatul turbinei este un mit, daca apuca sa se blocheze geometria variabila puteti sa. Supraalimentarea este principala solutie pentru cresterea puterii la motoarele cu ardere interna. La mine turbina propriu-zisa functioneaza, se gripeaza geometria. Cine se pricepe sa curete o turbina variabila de Astra H motor:.


Electrovalva in sine este blocata. La geometrie variabila parghia modifica unghiul de incidenta al . Aceasta problema noi o intalnim la peste din. Daca supapa turbo este blocata sau nu mai tine presiune.


Daca este stricata, fie nu mai retine presiune ( blocata pe deschis) fie . Eu am crezut ca este turbina , mi-a zis cinevca ca este un furtun fisurat ? Pinionul de actionare a geometriei variabile rupt. La mine a fost blocata de tot geometria , sa curatat totul , inclusiv egr si . Presiunea din carcasa turbinei şi din a compresorului este in general mai mare. De cele mai multe ori supapa din interiorul ei ramane blocata ori pe deschis, ori pe inchis, moment in . Verificarea sistemului de geometrie variabila. Supapa are rolul de a pozitiona geometria variabila , atunci cand membrana.


Aici o sa aflii ce este turbina masinii, ce rol are, cum iti dai seama ca este defecta,. De teama sa nu stric turbina , nici nu am mai forjato. Desfacem geometria variabila (VNT) de pe galeria de evacuare. Functionare turbina - turbosuflanta cu geometrie variabila VNT turbo. Ce se intampla cu geometria variabila daca ramane blocata ? E un fel de pedala acceleratie blocata la logan.


Ci de 100cp, care are turbină cu geometrie variabilă. Clientul pe motorul acesta in luni a montat turbine Mecanicul a facut tot ce. Clapeta ce inchide si deschide geometria variabila pe aproape blocata din . Acum zile - Nu turbina in sine, ci doar geometria variabila de la turbina. A - defect cu turbina blocata.


ENS turbina geometrie variabila stare perfecta de functionare fara joc in axe ! La turbinele cu geometrie variabilă mersul subturat le omoară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare